Tarieven

Tarieven

Fysio Wereld heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Voor volwassenen (18 jaar en ouder) is het aantal behandelingen dat vergoedt wordt afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor kinderen tot 18 jaar worden de eerste 9 behandelingen vergoed vanuit uw basis verzekering. Het is dus aan te raden om uw polis te bekijken of uw in aanmerking komt voor vergoeding van uw behandelingen. Onze specialisten geven u graag advies over dit onderwerp.

 

Voor uw duidelijkheid, een aanvullende verzekering is een aanvullend pakket dat u kiest naast u basis verzekering. Zo is het mogelijk voor u om te kiezen voor het aantal vergoedingen bij fysiotherapie. Voor niet gecontracteerde fysiotherapie hanteren wij marktconforme tarieven.

Nota

Administratie is voor weinig mensen een geliefde bezigheid. Ook wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Infomedics uitbesteed.

 

Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen van Infomedics . Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u middels de gegevens hieronder contact met Infomedics opnemen.

 

Telefonisch
036 – 20 31 900
rekening@infomedics.nl

Tarieven
Fysiotherapie per behandeling
€40,00
Manuele therapie per behandeling
€52,50
Toeslag voor fysiotherapiebehandeling aan huis
€17,50
Toeslag voor fysiotherapiebehandeling in een inrichting
€9,75
Screening fysiotherapie
€19,50
Intake en onderzoek na screening
€50,00
Intake en onderzoek na verwijzing
€50,00
Consult fysiotherapeutisch onderzoek
€88,50
Niet nagekomen afspraak
€22,00

Inschrijven

Ervaart u lichamelijke klachten en heeft u fysiotherapie nodig? Wij verwelkomen u graag in de praktijk van Fysio Wereld in Rotterdam. Onze visie is dat iedereen de best mogelijke zorg moet krijgen. Onze therapeuten gaan samen met u aan de slag om een rehabilitatieplan te maken, zodat u zo snel mogelijk herstelt. Wij hanteren geen wachtlijst, dat betekent dat u gelijk kunt beginnen bij ons. Op deze pagina kunt u zich aanmelden, wij nemen daarna contact met u op. Pas bij het eerste consult stellen wij een behandelplan voor u op.