Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten

De eerste afspraak is een intakegesprek waarbij een onderzoek wordt uitgevoerd. Dit onderzoek is nodig om uw klachten te analyseren en te begrijpen hoe ze zijn ontstaan. Tijdens de consult beginnen we meteen met het behandelplan en volgt er een eerste behandeling. Om een dossier te starten, verzoeken wij u aandacht te hebben voor het volgende:

 

  • Het meenemen van een geldig legitimatiebewijs

 

Na het diagnosticeren van uw klacht stellen wij samen met u een behandelplan voor het verdere verloop van uw traject. Op uw eigen gewenste tempo wordt er gewerkt naar een oplossing. U kunt zelf de dag inplannen voor uw consult. Uw wordt pas aangenomen als patiënt na de consult, u zit dus nog nergens aan verbonden.

Wij staan altijd klaar voor u.

Openingstijden

MAANDAG
9:00 - 18:00
DINSDAG
9:00 - 18:00
WOENSDAG
9:00 - 18:00
DONDERDAG
9:00 - 18:00
VRIJDAG
9:00 - 18:00
ZATERDAG
9:00 - 18:00
ZONDAG
Gesloten

Inschrijven

Ervaart u lichamelijke klachten en heeft u fysiotherapie nodig? Wij verwelkomen u graag in de praktijk van Fysio Wereld in Rotterdam. Onze visie is dat iedereen de best mogelijke zorg moet krijgen. Onze therapeuten gaan samen met u aan de slag om een rehabilitatieplan te maken, zodat u zo snel mogelijk herstelt. Wij hanteren geen wachtlijst, dat betekent dat u gelijk kunt beginnen bij ons. Op deze pagina kunt u zich aanmelden, wij nemen daarna contact met u op. Pas bij het eerste consult stellen wij een behandelplan voor u op.